29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partidul Național Liberal a reușit să aducă, după multe tergiversări, un nou consilier local, în persoana Corinei Făgădar.corina fagadar pnl

Lista inițială de consilieri locali ai PNL Turda, rezultată din alegerile locale de la 5 iunie 2016, a fost deschisă de Tudor Ștefănie, fost primar, și continuată de Igor Cojocaru, medic chirurg, Ciprian Rigman, profesor, Lucian Cordiș, antreprenor și Cristian Felezeu, inginer. Fostul primar a renunțat în primul moment la funcția de simplu consilier local, după 12 ani de primar și alți 8 de viceprimar, astfel că a acces în Consiliul local Turda Marius Riter, fost militar, în prezent manager asistent la o firmă de construcții.

În decembrie 2017, medicul Igor Cojocaru își dă demisia din Consiliul local, iar locul său este luat, o lună mai târziu, de noul președinte al PNL, Nicolae Giurgiu, avocat.

Cea mai recentă demisie din funcția de consilier local s-a produs în septembrie 2018, când profesorul Ciprian Rigman a părăsit PNL, laolaltă cu alți peste 20 de demisionari. Vezi aici motivele invocate: Șoc în PNL Turda: 22 de membri și-au dat demisia, în frunte cu consilierul local Ciprian Rigman!

De atunci, PNL Turda nu a mai reușit să ocupe locul lăsat liber de Rigman, care între timp s-a înregimentat, împreună cu alți colegi demisionari, la USR Turda.

Abia în ședința ordinară de miercuri, 24 iulie 2019, noul local PNL a depus jurământul. Este vorba de Corina Făgădar, fostă președintă a Consiliului de Administrație al SC Turda Salina Durgău SA, în perioada în care primarul Ștefănie a ordonat preluarea conducerii Salinei, prin metode de forță, în 2014.

Corina Făgădar este următoarea pe lista electorală a PNL Turda de la alegerile locale din 2016, după ce candidații aflați pe pozițiile 8-11, respectiv Florea Daniela, Bogdan Dumitru Gheorghe, Topârceanu Radu și Cățănaș Paul, au demisionat din partid. Noul consilier local liberal este specializat în finanțe-bănci.

Deși venită în partid pe filiera liberală pură, Corina Făgădar a executat fără crâcnire toate ordinele date de teribilul Tudor Ștefănie, chiar și prin metode neortodoxe, specifice fostului primar. De numele ei se leagă schimbarea conducerii legale de la Salina Turda, spargerea biroului directorului din 2014, Vasile Simion Tot, cu ranga și flexul cum afirmau martori oculari. Nu este clar nici în ziua de azi momentul în care ea a devenit membru al Consiliului de Administrație de la Salina Turda, iar surse din CA de la Salina Turda ne-au relatat că, la ședința în care s-a propus primirea acesteia în funcția de membru, a votat inclusiv Corina Făgădar, pentru aprobare...

Mai jos poți citi mai multe articole despre acea perioadă.

Vezi aici depunerea jurământului consilierului liberal Corina Făgădar:

 

 

Corina Făgădar, finanțistă de meserie, este noul președinte al Consiliului de Administrație de la SC Turda Salina Durgău SA  13 IUNIE 2014

De ce schimbăm? Pentru că putem... 14 IULIE 2014

Ordin către alianța PDL-PNL-UDMR: ”Să punem mâna cu orice preț pe Salină și Domeniul Public, chiar dacă încălcăm legea” 15 IULIE 2014

Ilegalitățile PNL-PDL continuă la Turda. Vor să pună ”laba” pe Salină 25 IULIE 2014

Consiliul de Administrație "paralel" forțează 25 IULIE 2014

Râsu’ plânsu’ la Salina Turda 19 NOIEMBRIE 2014

Simulacru de selecție la SC Turda Salina Durgău SA! Din nou nu se respectă OUG 109! 19 NOIEMBRIE 2014

Se schimbă membrii Consiliilor de Administrație de la Salina și Domeniul Public! 03 SEPTEMBRIE 2016

Exclusiv: Sindicatul Salina Turda deschide conflictul de muncă! 05 SEPTEMBRIE 2016

Schimbarea conducerii de la Salina: Pentru unii abuz, pentru alții dreptate! 06 SEPTEMBRIE 2016

Se schimbă președintele Consiliului de Administrație de la Salina Turda. Vezi cine va fi... 27 FEBRUARIE 2017

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh