25
Joi, Apr
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cel mai mincinos grup de interese din Turdaalin tise

Mincinoșii din T9, nucleul de bază al incompetenței și aroganței din USR Turda, prea blegi, nevolnici, impotenți și incapabili să găsească o ilegalitate cât de mică făcută de dușmanul care le bântuie coșmarurile, primarul Cristian Matei, s-au gândit, în nepriceperea lor, să atace, din nou, jurnaliștii turdeni. De fapt, pe ziariștii turdeni care refuză să aibă aceeași poziție ca ei, de a miștocări și critica cu orice preț – cacofonia face parte integrantă din modul lor de a fi – pe primarul care le blochează, pentru a doua oară consecutiv, accesul la conducerea orașului. Acești lași de la T9, conduși de Andrei Suciu, candidatul USR-ului păstorit din umbră de latifundiarul Emil Turdeanu, încearcă să inoculeze celor care își pierd timpul citind mizeriile pe care ei le postează pe pagina lor de Facebook că presa e coruptă, pentru a-i face pe oameni să ia de bune prostiile, minciunile, manipulările scrise de ei, pe care le-am dovedit, subliniez, DOVEDIT, de atâtea ori.

 

USR-Plus Turda, paria partidului

Și haideți să-i mai dovedim o dată, de această dată eu fiind obligat de principiile și bărbăția transmise mie de tatăl meu și strămoșii mei moți să răspund unor afirmații jenante pentru cei finanțați de cel căruia i se spune „Ungurul”, un personaj sinistru, „mufat” la sume importante de la bugetul de stat al României, prin firma pe care o conduce. Și care dorește ca, sprijinit fiind de Andrei Suciu și ceilalți consilieri locali care ar accede în Consiliul local, să se „mufeze” și la banii din bugetul local. Să vedeți atunci cu ce sume exorbitante s-ar amenaja spațiile verzi și parcurile printr-o anumită firmă de amenajări edilitare deținută de, ați ghicit, același parvenit care stă în umbra USR-Plus Turda. Un neica-nimeni în USR-Plus, dovadă stând faptul că nu este băgat în seamă de organizația clujeană: nu a reușit să convingă liderii acestei formațiuni să permită candidatura traseistului Ciprian Rigman – cel  care a trădat Partidul Național Liberal, căruia îi jurase credință și alte promisiuni pe care asemenea caractere le fac în momentul când intre într-un partid, cu gândul de a ajunge la „ciolan” - , sedus de promisiunile lui Emil Turdean. Știm cu toții că după sedus, urmează abandonat. Un fel de tonomat în care nu mai bagi bani. Adică un politician compromis, fără viitor în politică.

Ba mai mult, Emil Turdean nu a reușit să obțină de la USR-Cluj nici măcar un post de candidat județean pentru filiala sa de la Turda, lucru care spune mult despre calitatea cadrelor pe care această organizație politică le-ar putea propune pentru o astfel de funcție.

USR PLUS: Niciun turdean sau membru din Câmpia Turzii nu poate fi ales pe lista alianței de candidați pentru Consiliul Județean!

 

Ionel, ghimpele din coasta Păunilor de Turda

 

Spuneam să le dovedim minciunile. Ieri, T9 a decis să posteze un nou atac la adresa subsemnatului. Bineînțeles că sunt atât de penibili încât în mod normal nu i-aș fi băgat în seamă. M-a sunat însă un prieten comun, al meu și al lui Andrei Suciu, care mi-a spus despre măgăria făcută de grupul de interese condus, din umbră, de Turdean. Cu Ionel, despre Păunel.

Uff, e grea viața de tonomat…

2018: Banii veneau de la ‘roșii’, ziaristul Ionel îl ataca puternic pe 'Păunel'. Articolele erau la mișto,'liberalul Păunel' avea 'acoliți' și era criticat.

2020: Banii vin de la ‘galbeni’, același ziarist ne relatează faptele bune ale lui “Alin Tișe, președintele CJ Cluj”.

Ionele,

avem vești bune pentru tine: te vei elibera.

Matei pierde alegerile.

Cu Andrei Suciu primar, nu mai trebuie să scrii după dictare, fondurile pentru ziariștii-tonomat vor fi alocate la școli și la spital. Vei fi liber să scrii ce dorești”, au scris non-valorile din T9, bineînțeles, fără să-și asume care dintre ei a conceput minunăția de text. Intenționat am lăsat și comentariul „monumentului” de cultură și cunoștințe de limbă română, Emil Turdean, ca să vadă alegătorii USR-Plus pe mâinile cui ar da Turda prin votul lor. Le promit tuturor, că își vor regreta votul dat acestor mincinoși, la nici trei luni de la alegeri.

Aroganții de la T9, care nu mai pot de grija mea și a scrierilor mele le demonstrez, mai jos, că sunt niște mincinoși ordinari, niște înfumurați cărora turdenii nu le ajung cu prăjina la nas, adevărați Păuni de Turda. Cu precizarea că, în ceea ce mă privește, nu primesc bani de la nimeni. Nici de la „roșii”, nici de la „galbeni”. Firma mea își desfășoară activitatea legal, transparent, iar contractele pe care le are societatea sunt publice, pe SICAP, iar numărul de cititori din Turda este criteriul după care se stabilesc aceste contracte. 

 

Aveți grijă cui dați votul, dacă mint acum, gândiți-vă ce vor face după ce sunt aleși

 

Contractele cu firmele private nu o să le justific nimănui, dar consider că munca noastră are o valoare dată și de valorile pieței, lucruri care îi depășesc pe „managerii” de la T9 – USR-Plus, care nu au fost în stare să mențină în viață societatea creată de cel care, acum, vă cere să îl votați ca primar:

Gruparea Turda Nouă și-a „tras” ziar online, încercând să-și repare imaginea!

Management marca Andrei Suciu (USR): A băgat firma în datorii și... a pus lacătul pe afacere!

Ceea ce mă face să zâmbesc, doar greața și tristețea situației făcându-mă să nu râd în hohote. Ah, și să nu uităm altă mostră de „management performant”, marca Andrei Suciu:

Cei din Asociația T9 vor să conducă un oraș cu un buget de 672 de miliarde, dar au eșuat lamentabil cu un proiect de 2.400 lei!

Iar acum comparați-i cu managerul Matei!

Având în vedere ce cloacă a rămas în T9, nu este de mirare că fondatorul Bogdan Bulgaria și alți membri au părăsit T9.

Unor astfel de oameni nu o să le cer nici măcar să aibă bunul simț de a-și cere scuze, sunt prea aroganți pentru a avea decența de a recunoaște când greșesc, iar să jignească pe cei din afara cercului lor de șmecherași este un modus vivendi! Să-i traducă cineva și lui Turdean.

 

Dovada minciunii

Deci T9 susține că eu, când primarul Matei era membru PSD, îl luam la mișto pe Alin Tișe, scriind despre Păunel. Nimic mai fals, noi nu suntem T9 și nu facem mișto-uri ieftine. L-am numit Păunel pentru că așa îl cheamă. Alin Păunel Tișe, și nu l-am numit doar până la un anumit moment. Îl numim așa și acum, ni se pare un nume frumos, la fel ca Ionel. Iată aici articole asumate de subsemnatul, după ce primarul Cristian Matei, „nodul discordiei”, a devenit liberal, în care noi îl numim pe Tișe, Păunel:  

Cum știi că ești în Cluj? Vezi „Zebra lui Tișe”!

Pentru Spitalul din Dej sunt bani, pentru cel din Turda, niciodată...

Centură ocolitoare a municipiilor Turda și Câmpia Turzii, pe axa PNL Cluj

În sfârșit, Păunel Tișe și-a ținut promisiunea: a fost asfaltat drumul județean 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii

Ceea ce face din cei de la T9-USR-Plus niște mincinoși, iar din noi un organ de presă vertical, consecvent și demn de cititorii săi.

De asta ați uitat, politicieni de doi bani ascunși în spatele unei Asociații non-profit? Normal, nu vă slujea interesele:

Alin Tișe - acuzat de USR: Poze de campanie în muzeul în aer liber CMID

 

Concluzie

Problema nu este că au mințit când a fost vorba de persoana subsemnatului, problema este că ei mint și manipulează în aproape tot ce spun. Oameni buni, dragii mei concetățeni, deschideți ochii și votați pentru Turda, nu pentru un grup de interese! O să vedeți cât de nemulțumiți vor fi toți membrii acestui partid față de cum vor fi tratați după alegeri de Turdean și Suciu.

Gândi-ți-vă că un vot acordat celor de la USR-Plus, este un vot prădat. Principalul interes al turdenilor, la alegerile locale, este să aibă un primar cu legătură directă la cei care vor conduce țara, pentru ca sume cât mai importante să fie alocate pentru dezvoltarea orașului. Dacă votăm oameni și candidați dintr-o filială amărâtă, urâtă chiar și colegii lor de la Cluj și fără nici o legătură cu conducerea națională a USR-Plus, Turda nu va beneficia de sume de la bugetul local pentru continuarea proiectelor și dezvoltării. Ne place, nu ne place, vrem, nu vrem, deocamdată așa merg lucrurile în România.

Eu voi fi tot aici, la dispoziția dumneavoastră, la fel de liber cum am fost întotdeauna.

--------------------------

Pentru a fi edificat(ă), citește și:

Ipocrizie și atitudine dictatorială a candidatului USR Turda la primărie, Andrei Suciu

Grupul de interese din spatele USR Turda „umblă cu cioara vopsită” dar „peștele de la cap se-mpute”!

Manipulare și minciuni marca USR Turda, în goana după voturi

Cei de la T9 și USR au făcut sondaj între ei: „Ne iubește turdencele!”

USR Turda și-a ales președinte cu bani! Numitorul comun cu T 9

Continuarea articolului „USR Turda și-a ales președinte cu bani! Numitorul comun cu T 9”

Andrei Suciu a demisionat din USR!

Membrii T 9 întră în politică. USR este alegerea lor. Vezi ce vor să obțină

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh