20
Lun, Mai
7 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Când ești slab, ești slab! Așa este în viață, în orice domeniu și în orice timp, de pace sau război, în campanie electorală sau în afara ei.

În timp ce primarul în funcție la Turda, Cristian Matei, le „dă în cap” aproape zilnic, celor care jinduiesc la postul său din fruntea executivului turdean, cu o sală polivalentă de 23 de milioane de euro, cu altă și altă stradă asfaltată sau încă o clădire modernizată, competitorii lui se fac de râs.

Pe lângă faptul că niciunul dintre ei, în crasa lor incompetență, nu au un  proiect concret, să spună oamenilor ce promit ei să facă pentru Turda sau/și turdeni, se aruncă singuri în ridicol. Iar exemplele sunt la tot pasul și pe toate paginile de social media al politicienilor netalentați dar dornici de mărire.

Cel mai recent exemplu? Postarea candidatului USR, Ciprian Rigman, ilustrând o poză cu un panou publicitar, intenționat încadrată astfel încât să exagereze vegetația din fața lui. Ce vrea să spună? Vă las pe voi să aflați redând textul publicat de cel care nu a făcut nimic pentru Turda până acum, folosind toate funcțiile avute doar pentru a pune cât mai multe piedici administrației Matei: „O poză care face cât o mie de cuvinte ! Realitatea din Turda acoperă chiar și poveștile primarului Matei! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de fapt de plâns, când vedem unde a fost adusă Turda de această administrație locală !

Ce ar mai fi de spus?...Că bătaia de joc trebuie să înceteze ! Vrei să punem Turda pe drumul cel bun? Vino la vot pe 9 iunie!

Votează schimbarea și Turda va renaște , cu seriozitate și respect pentru oameni și banul public! Acesta e angajamentul meu !”, postează Rigman care, în lipsă de orice idee clară ori strategie pentru Turda, mai și sponsorizează mesajul, doar, doar o să-i vadă nepriceperea în ale administrației  și politicii cât mai mulți turdeni. Mă rog, ce-și face omul cu mâna lui...

Pe mine efectiv mă indignează această atitudine a discipolului și admiratorului într-ale politicii al primarului de tristă amintire, Tudor Ștefănie, pentru că, pe vremea mentorului său, acest oraș zăcea în mizerie și bălării, probleme rezolvate, în mare parte, de primarul Cristian Matei, încă din primele clipe de ocupare a funcție, din 2016! Atâta bun simț să nu ai încât să te pretinzi că spațiile verzi nu sunt întreținute, când înainte era dezastru? Și cine postează aceste măgării? Șeful partidului ai căror consilieri locali au votat constant împotriva majorității propunerilor făcute de Matei pentru înfrumusețarea și modernizarea orașului. Iar aici sper să nu mă provoace stimabilii useriști, că o să le scot proiect cu proiect propus de primar căruia s-au opus.

Cât tupeu să ai, ca și candidat USR, care nu ai un proiect măcar pe care să-l prezinți oamenilor, să vorbești în felul ăsta: „vedem unde a fost adusă Turda”. Acest candidat, deși mai școlat decât toți ceilalți, are același mod de a-și duce lupta electorală: semnalând azi o gropiță, mâine  ierbuță crescută, poimâine o lucrare încă neterminată, deși știi foarte bine că azi sau mâine, toate micile defecte vor fi remediate. Toate sunt!

Așadar, profitând de disconfortul inerent creat de multiplele șantiere și modernizări, semnalând aceste „greutăți ale facerii” specifice întregii Românii, nu doar Turzii, îți arăți doar limitele și incompetența politico-administrativă. Cu sloganuri și proiecte de doar „să-l dăm jos pe Matei”, nu merge la turdeni. Și asta pentru că ei l-au pus acolo, iar el și-a ținut promisiunile. Scriu de peste un sferte de veac și le transmit constante pseudo candidaților nechemați pentru funcții care îi depășesc, că turdenii nu sunt proști! Turdenii aleg întotdeauna ce este mai bine pentru ei, dar nu vă intră în cap!

În final am și un mic reproș personal de adus profesorului de istorie Ciprian Rigman, al cărui loc de muncă a fost renovat tot de actualul primar, nu de mentorul său, Ștefănie: „Cum de vezi iarba și buruienile, dar nu vezi chipurile domnitorilor români și harta României Mari, aruncate pe jos și umplând tomberoanele? Ești profesor de istorie și nu iei atitudine față de bătaia de joc a celor de la AUR?”

Despre „hoarda” de aur-olaci sau aur-olieni, nu știu cum li s-fi spunând, care a descins și umplut Turda înaintea Sărbătorii Pascale cu materiale electorale de culoarea provocată de hepatită, într-un alt articol.

Atenție, dragi turdeni, cui îi dați putere să vă bage bețe-n roate după 9 iunie! Uitați-vă cine s-a opus timp de 4 ani modernizărilor de drumuri și proiectelor de schimbare în bine a vieții voastre și fiți atenți la dezinformări. Informați-vă doar din surse verificate și de la cei în care aveți încredere!

 

P.S. Când ești slab, ești slab! Numai în fotografiile de pe panou sunt investiții de peste 100 de milioane de euro, bani aduși de Matei și echipa sa la Turda pentru turdeni! USR-ul ce a făcut pentru turdeni? E o întrebare retorică, bineînțeles, pentru că răspunsul este cunoscut de toți turdenii. Doar cei cu interese contrare cetățeanului încearcă să picteze altfel realitatea!

................................................

Pentru a avea o imagine de ansamblu, fă-ți timp și citește și:
Inconsecvență jenantă a USR PLUS în cazul politicianului turdean Ciprian Rigman! Nu a fost „demn” de candida la o funcție de consilier local, dar este, pentru o candidatură de parlamentar!
Șeful USR Turda, Ciprian Rigman: „De ce nu poartă gunoierii măști?” Primarul e de vină!
Șoc în PNL Turda: 22 de membri și-au dat demisia, în frunte cu consilierul local Ciprian Rigman!
Profesorul Ciprian Rigman și-a lansat ultima carte. O lectură plăcută, posibilă și necesară
Cine vor să fie primari la Turda? Lansarea :)
„Caracatița” lui Ștefănie trăiește! Și vrea să îl apuce de un picior pe Matei
Grupul de interese din spatele USR Turda „umblă cu cioara vopsită” dar „peștele de la cap se-mpute”!

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh